Stella Pearl

Bosted:
Møre og Romsdal
Status:
Medlem
Medlem siden:
29.07.2008
Sist pålogget:
13.03.09 kl 19:14
Antall innlegg i forum:
0
Hjemmeside:
Det heile starta med at eg og storesystera mi skulle kjøpe ei bursdagsgave til kjæresten min. Vi var tilfeldigvis på dyrebutikken og kika oss litt rundt sidan yngste døtra hennar var med oss på shopping. Fordi ho ikkje hadde kjøpt nåka bursdagsgave til kjæresten min, so sa ho "Skal vi ikkje kjøpe fiska til han da!?" Eg tenkte for meg sjølv at det hadde vore artig å sjå ansiktsuttrykket hans når vi kom med eit stort cognac glass med ein slørhale og ein skjørtetetra. Skrekk og gru... Vi e galne!!!

Det endte med at når eg hadde vaska den nye heimen til fiskane våra og skulle tørke den, så knuste/brakk heile sulamitten i henda mine. Da vart eg ganske fortvila og lei meg. Eg fekk heldigvis ingen skade, og sidan eg klaga til dyrebutikken og tok med det syltynne glasset (der glasset var på det tynnaste), så skulle eg få pengane tilbake.
Slutten på historia er at vi, i første omgang, kjøpte oss eit 63 liters akvarie. Nå har vi 1 slørhale, 2 perleguramier, 2 måneskinnsguramier, 2 molly ballong, 2 corydoras aenus og ein algeetar som eg ikkje veit namnet på.

Nå snakkar vi om å kjøpe eit større akvarie på 160-200 liter! Men dette må vente til vi har fått oss ein større plass å bo. Eg bere kryssar fingrane for at dette skal skje snart, for eg har virkelig begynt å få stor interesse for akvariefisk =D
Mine akvarier (1)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Mona Opland
Reklame for plussmedlemskap