5 oppdrett i 2010

thankthefishtank: Keisertetraene mine har jeg hatt siden januar 2007. De går i et 110 l "selskapsakvarium" med en kinesisk værål og en Ancistrus oppdrettsvariant. Som selskap har de hatt følge av et par Black Molly.
Det har vært flere overlevende som har blitt store i dette akvariet, men aldri mange samtidig. Nå går det en enslig yngel på en knapp cm. i akvariet, og det meste som har vokst opp sammen er to stk. Tilsammen har yngel vokst opp 4 ganger i dette akvariet, uten noen spesiell form for skjøtsel. Mye planter hjelper nok - samt at Molly-ene ikke har de beste munnene for å jakte på yngel. I alle fall en fisk som yngler og er fin å ha. Jeg har bare positivt å si om denne fisken.
Tom Fjeld: hadde de i en 200l med masse javamose
munda: Har rett og slett bare formert seg oppi et overgrodd 96 l selskapsakvarium. Trolig pga en mengde hornblad at 4 stk yngel har berget seg. Yngelen er nå 1,5-2 cm lang.
Andreas Tjernshaugen: Stor stim går i et 128-l akvarium med noen corydoras, fikk noen få yngel der. De fleste eggene blir nok spist men yngelen blir visst ikke spist når den først klekker. Fikk likevel bedre resultat da jeg satte inn en skillevegg og lot utvalgte fisker leke i et eget "barneromm" hvor yngelen får vokse opp. Forer med infusorier og avskallet artemia
Sigmund - ex 530: Går i selskapskar sammen med mye annet. Tett beplantet, tre kull som jeg vet om ettersom jeg har sett yngelen vokse opp.